Despre noi


 

DOI LEI garanteaza in Bucuresti MANCAREA CHINEZEASCA la SUPERLATIV.

Restaurantul Beijing si-a redeschis portile pentru iubitorii de mancare chinezeasca, preparata de maestrul bucatar CHEN FUSHOU, care se bucura de o vasta experienta culinara, cumulata intr-unul din cele mai renumite restaurante din Beijing. Va asteptam sa savurati preparatele noastre intr-un nou format decorativ, sa va lasati furati de ambianta unor melodii clasice chinezesti, precum si de un serviciu discret si ireprosabil.

Fascinanta gastronomie chinezeasca, foarte apreciata si in Romania, are in Restaurantul Beijing, supranumit "La doi lei", un reprezentant de mare rafinament in Bucuresti. Bucataria chinezeasca, cu o traditie ce dateaza de peste 5000 de ani, este recunoscuta in lume ca fiind o bucatarie cu arome si esente puternice, ce se distinge prin varietatea de stiluri practicate, in functie de regiunile acestei tari. Asiaticii se bucura de o gastronomie bogata si asta se reflecta cu prisosinta in meniul Restaurantului Beijing, care este foarte diversificat.

Vizita dvs. in restaurantul nostru este un prilej de a descoperi un nou format decorativ specific chinezesc.In acest cadru puteti servi cele mai rafinate preparate dintr-un meniu traditional Beijing. Restaurantul va ofera un cadru intim, foarte curat, o servire ireprosabila, precum si meniuri speciale la preturi exceptionale.

Restaurantul Beijing are intrarea flancata de DOI LEI si este gazduit de o cladire cu 2 nivele, cu o capacitate de 100 de locuri, cuprinzand salon de fumatori, salon de nefumatori si doua camere separate pentru mici petreceri, afaceri, unde se poate mentine o atmosfera intima. Atmosfera e primitoare, prietenoasa, iar muzica creeaza un ambient relaxant, chinezesc.

Printre specialitatile oferite se numara vita pe plita incinsa, rata cu trei arome, puiul cu ciuperci, "urechea lemnului", carne de oaie cu praz, peste in sos picant, broccoli cu usturoi, carne de vita iute si aromata, etc.

Restaurantul Beijing organizeaza petreceri private, mese festive, petreceri corporate, mese de afaceri, aniversari, receptii, petreceri pentru copii, etc. 
 
 
   Creare site: Web design Bucuresti
PARTENER RECOMANDAT
Cazare Romania